. Menaip apa yang terlintas di fikiran & melihat apa yang terpapar .

Saturday, 25 December 2010

. malam yang suram .

. selamat malam .
. menanti buah ati balik kerja !
. kesian buah ati ana kena keje lebih masa !
hmm !
. entry kali nie !
. bukan pasal ana & az .
entry kali ni bekenaan dengan realiti hidup !
sharing is caring !
RIGHT !
cerita ni ana penah lalui !

. KAWAN . 

. time kita gembira ! duit masyuk ! .
BUT
. time kita susah ! duit lariikk !
ada kawan kat sisi ?
. buat masa ni kawan time susah ana tak ada lagi .
. kalo tanya kawan time tengah gembira & duit masyuuk .
. jangan tanya .
. keliling pinggang !
. tataw nak baik dengan yang mana .
. ada laa sorang kawan nie !
perempuan !
. biar la ana bg gelaran die Miss Z .
. Miss Z nie orang dia memang cantik !
. tinggi lampai.
. cantik .
. comel .
. rambut panjang .
. hitam manis .
. bibir dia kalau tengok .
fuuhh !
. ana yang sama jantina pun !
. jatuh ati ! .
. tapi paras rupa yang sempurna tak mencerminkan hati yang mulia .
. time dia senang .
. memang tak nampak muka dia .
. msg ?
. tak ada langsung !
. call ?
. apatah lagi ! 
. haram tak ada ! 
. time ana happy dia ada .
. time ana susah .
. ada masalah 
. dia dengar tapi pekak kan telinga jea .
. tak ada bagi nasihat .
. tak bagi semangat .
. masalah ana bukan pasal duit pun sampai dia nak pekak kan telinga .
. tapi .
kalau turn dia !
ana ituuu !
ana inii !
. ana setia dengar !
. bagi semangat !
. nasihat pape patut .
. ana tak penah minta duit dia .
satu hari tu !
ana da lama tak msg dengan Miss Z 
. rindu la kan !
ana pun text !
. cam biasa wat lawak bodo !
ana : good malams dear ! apa buad !
. tunggu punya tunggu .
. 30 minit lepas tu !
Miss Z : oit ! sory lambat ! tgk tb td !
lama tunggu Miss Z ni balas !
finally !
ana : its ok ! lepas nie nak buat apa ? IMY laa ! ( i miss you )
Miss Z : enta ! edit blog kot !
( ahaha Miss Z x follow blog nie ! alhamdulillah ! )
ana : ouh ! babe ! skype jum !
~~~
time too ana dengan Miss Z memang tengah online skype !
pas jea msg 2 !
Miss Z offline !
pehh !
dan2 jea !
so ana tau laa ada yang tak kena dengan dia !
ana kenal dia lama da tau !
tiba2 jea !
ana jadi emo !
. ana menages !
. ana tataw pe salah ana ?
. mugkin time dia susa ana tak ada kot !
tapi time ana susah !
dia tak ada !
tapi ada ana merajuk dengan dia or marah dia ?
tak ada !
ana tahan simpan sorang !
buah ati ana la jadi tempat ana marah !
kadang nak msg dengan az pun ana tak ada mood !
sian az !
pasal orang lain !
az yang kena marah !
soryy hubby =(
. tak ada niat pun wat g2 !
. nasib baik laa az penyabar orangnya !
. kalau tak kompem !
kena tinggal !
ahaha ~~
. now !
. hakikatnya !
. kawan yang bersama kita time kita senang memang ramai !
. tapi .
. kawan yang sanggup susah senang dengan kita sukar kita jumpa !
. kalau FOLLOWERS ada yang dah jumpa .
. jaga baik2 yea ! .
. ana harap satu hari nanti ana pun akan dapat .
. kawan yang sanggup susah & senang bersama .
AMIN 

. THE END .

. Buah hati ana pun da balik .
. da nak tido pun sempat lagi msg .
az : malam ni nk jumpa kat mana 
( tiap malam sebelum tidur kebiasaan tanya cam tu ! sebab jawapan ana akn buat dia =) sebelum tidur ! )
. ana : malam nie jumpa kat taman ea sayang ! bawah lampu minyak tanah ! ahaha ~~ jangan tak datang !
ahaha ~
salu tidur lambat buah ati saya !
malam nie cepat !
penad sangat !
mana tak nya !
keje 25 jam !
ok la dear !
ana pun ngatok daa 
. good malams semua !
=)

1 comment:

Mohamadazhan hjDesa said...

semoga kekal bahagia.hehe